HIV&AIDS
Bu forum 1 Temmuz'dan itibaren faaliyetlerini Pozitifrehber.com adresi üzerinden sürdürecektir. Lütfen yeni üyeliklerinizi Pozitifrehber.com adresinden alınız.

Join the forum, it's quick and easy

HIV&AIDS
Bu forum 1 Temmuz'dan itibaren faaliyetlerini Pozitifrehber.com adresi üzerinden sürdürecektir. Lütfen yeni üyeliklerinizi Pozitifrehber.com adresinden alınız.
HIV&AIDS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» MERHABA ARKADASLAR
benim durumum,eğer çözersek bu durumu? EmptyPerş. 12 Ara. - 18:58 tarafından gokyuzu

» HIV ve Enjektör ilişkisi....
benim durumum,eğer çözersek bu durumu? EmptyCuma 21 Tem. - 11:08 tarafından joyuex

» Tüm forumlar aktif edildi
benim durumum,eğer çözersek bu durumu? EmptyÇarş. 19 Nis. - 0:49 tarafından gokyuzu

» Tavsiyesine ihtiyacım var.
benim durumum,eğer çözersek bu durumu? EmptySalı 30 Ağus. - 14:09 tarafından szr

» Uzun oldu ama fikirlerinizi bekliyorum
benim durumum,eğer çözersek bu durumu? EmptyPtsi 1 Ağus. - 16:24 tarafından Darindost

benim durumum,eğer çözersek bu durumu? EmptyPtsi 1 Ağus. - 16:24 tarafından Darindost

benim durumum,eğer çözersek bu durumu? EmptyPtsi 1 Ağus. - 16:23 tarafından Darindost

» trichomonas
benim durumum,eğer çözersek bu durumu? EmptyPaz 3 Tem. - 15:30 tarafından enesce

» hiv duo ultra hakkında bir soru
benim durumum,eğer çözersek bu durumu? EmptyC.tesi 2 Tem. - 20:30 tarafından tolga34

Giriş yap

Şifremi unuttum

YARARLI LINKLER
www.hpv.sitesi.ws www.stres112.com www.barsak.org
Kimler hatta?
Toplam 5 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 5 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 213 kişi Ptsi 31 Tem. - 4:15 tarihinde online oldu.

benim durumum,eğer çözersek bu durumu?

4 posters

benim durumum,eğer çözersek bu durumu? Empty benim durumum,eğer çözersek bu durumu?

Mesaj  yusuf65 Çarş. 30 Mart - 10:05

Ben şupheli temastan sonra 15 ve 32.günlerde kargo yolu ile mavi tıpta bidas ultra hiv duo oldum,eğitim ve arastjrma hastanesindr 65.gün kemülimnesans vb oldum negatif geldi fakat belirti dediklerimizi o kadar çok ve sık yaşadım ki dayanamayip istanbula mavi tipa gittim orda vidas hiv duo ultrayi yaptım,daha sonra ordan donünce 2 hafta sonra agır bi gribe yakalandim halada etkisi sürmekte alında sivilcelenme baş ağrısı ve ishal hiç geçmedi 88.gün tekrar egitim ve arastirmada kemülimnesans vb oldum negatif ama simdide mavi tıpa kan verdikten sonra grip olunca ve ishalim tekrar başlayımca acaba dedim...? Kan alirken iğneden bi bulaş oldu da akut belirtileri mi gosteriprum son doktorum bana git ankara düzende hiv rna yaptir bir defada rahatla dedi sizin tavsiyeniz nedir bu sıkıntılı kardesinize??? Özellikle gokyuzu ve biocan vereceginiz tavsiyeye kesinlikle uyacam?? Evlilik dusunuyorum haziranda bu korku ve panigim o yuzden???

yusuf65

benim durumum,eğer çözersek bu durumu? Empty Geri: benim durumum,eğer çözersek bu durumu?

Mesaj  september Çarş. 30 Mart - 10:27

korkuların tamamen yersiz arkadaşım.lütfen kötü düşüncelerin beynini ele geçirmesine izin verme.bunu başaramıyorsanda psikiyatrik destek al .hayatı kendine zindan etme.doğru zamanlarda doğru yerde doğru testleri olmuşşsun aldığın negatif sonuçlar adın soyadın gibi doğru.evleneceğin kişiye ve sosyal hayatına odaklan ve bu tür düşüncelerden kurtul.
sağlıklı olmanın keyfini çıkar.en önemlisi de benim gibi davranarak aynı hataya 2. kez sakın düşme,işte o zaman hem pişmanlık hemde kendine kızgınlık duyarak hayat cehenneme dönüyor.

september
TANIDIK
TANIDIK

benim durumum,eğer çözersek bu durumu? Empty Geri: benim durumum,eğer çözersek bu durumu?

Mesaj  yusuf65 Çarş. 30 Mart - 11:01

Yok september kardeşim yok 2.kez aynı hatayı kesinlikle yapmam ama bu hasta halim iyilesmeyince tedirgin oldum acaba baskasinda kullanilan iğne mi bende kullanildi dedim...mavi tip da boyle bisey olmasi mumkun mu sizce? Yada igneden bulaş

yusuf65

Mesaj  yusuf65 Çarş. 30 Mart - 12:43

Yani ben sağlıklı düşünemedigi mi kabul edip piskiyatiye gidiyorum zaten ama sizce bu igneden bulası çok mu absürt olmaz degil mi?? Siz bi yönlendirin beni ne yapayım ben??

yusuf65

benim durumum,eğer çözersek bu durumu? Empty Merhaba

Mesaj  enesce Çarş. 30 Mart - 14:16

yusuf65 demiş ki:Ben şupheli temastan sonra 15 ve 32.günlerde kargo yolu ile mavi tıpta bidas ultra hiv duo oldum,eğitim ve arastjrma hastanesindr 65.gün kemülimnesans vb oldum negatif geldi fakat belirti dediklerimizi o kadar çok ve sık yaşadım ki dayanamayip istanbula mavi tipa gittim orda vidas hiv duo ultrayi yaptım,daha sonra ordan donünce 2 hafta sonra agır bi gribe yakalandim halada etkisi sürmekte alında sivilcelenme baş ağrısı ve ishal hiç geçmedi 88.gün tekrar egitim ve arastirmada kemülimnesans vb oldum negatif ama simdide mavi tıpa kan verdikten sonra grip olunca ve ishalim tekrar başlayımca acaba dedim...? Kan alirken iğneden bi bulaş oldu da akut belirtileri mi gosteriprum son doktorum bana git ankara düzende hiv rna yaptir bir defada rahatla dedi sizin tavsiyeniz nedir bu sıkıntılı kardesinize??? Özellikle gokyuzu ve biocan vereceginiz tavsiyeye kesinlikle uyacam?? Evlilik dusunuyorum haziranda bu korku ve panigim o yuzden???

Rna pcr falan gerek yok zaten yeterince test olmuşsun diğer cybh testlerini yaptır ve birde gayta kültüru belki parazitik bir durum vardır bilemezsin.
enesce
enesce
DANIŞMAN
DANIŞMAN

Mesaj  yusuf65 Çarş. 30 Mart - 14:41

Saolasın enesce kardeş bende yapmiyim diyorum ama o doktorun ankara düzende hiv rna yaptir bidefada kurtul demesi hala kulaklarimda ayrica bizde varsa yapalim da rahatlasin diyip sekretere baktirmasi ile sekreterin yok demesi arasindaki heyecanım piskolojik bunalimimi bi nebzede olsa bana anlatti

yusuf65

Mesaj  emre35 Çarş. 30 Mart - 15:05

yusuf65 demiş ki:Saolasın enesce kardeş bende yapmiyim diyorum ama o doktorun ankara düzende hiv rna yaptir bidefada kurtul demesi hala kulaklarimda ayrica bizde varsa yapalim da rahatlasin diyip sekretere baktirmasi ile sekreterin yok demesi arasindaki heyecanım piskolojik bunalimimi bi nebzede olsa bana anlatti

Sevgili Yusuf,

Öncelikle foruma girme,çık gez dolaş hayatını yaşa.Ben yapamadım sen yap.Bugün 124.gün yine test oldum sonuç yine negatif.Enjektör takıntısını bende uzun süre yaşadım,korkma enjektörler tek kullanımlık oluyor,ayrıca mavi lab da böyle bir hata olması imkan dahilinde değil.Bugün enjektöre takarsın,yarın kan mı karıştı dersin,diğer gün bir başkası lütfen araştırma,okuma,düşünme testlerin modern tıbba göre yeterli.

emre35
TANIDIK
TANIDIK

Mesaj  yusuf65 Çarş. 30 Mart - 15:26

Haklısın emre35...kesinlikle haklisin ama keşke en baştan je o belirtileri okusaydim nede simdi bu durumda olsaydim...aklimdan cikmiyor bir turlu piskiyatri ilaclari sadece uyutuyor halsizlestiriyor halsizligi bile belirti olarak goruyorum...dilimde yara cikior aklim oraya gidiyor 2 aydir sevdigim kizin yanina gidemiyorum sirf bu korku yuzunden...haziranda kiz isteme evlilik planlarimiz vardi ama bu dört gözle bekledigim guzel gunler bana zehir oldu... Sad( bende bilemedim ki emre35 kardesim bende bilemedim

yusuf65

Mesaj  emre35 Çarş. 30 Mart - 16:36

yusuf65 demiş ki:Haklısın emre35...kesinlikle haklisin ama keşke en baştan je o belirtileri okusaydim nede simdi bu durumda olsaydim...aklimdan cikmiyor bir turlu piskiyatri ilaclari sadece uyutuyor halsizlestiriyor halsizligi bile belirti olarak goruyorum...dilimde yara cikior aklim oraya gidiyor 2 aydir sevdigim kizin yanina gidemiyorum sirf bu korku yuzunden...haziranda kiz isteme evlilik planlarimiz vardi ama bu dört gözle bekledigim guzel gunler bana zehir oldu... Sad( bende bilemedim ki emre35 kardesim bende bilemedim

Yusuf
yazma daha arama sorma bakma okuma aynının karşısına geçip dilini çıkarma,vucudunu inceleme,belirti arama aradıkça hep cıkacak çünkü yol yakınken sol şeride geç hızlıca uzaklaş yoksa her okuduğunda birşey bulursun kendinde sevgili kardeşim.nacizane tavsiyem

emre35
TANIDIK
TANIDIK

- Similar topics