En son konular
Giriş yap
YARARLI LINKLER
www.hpv.sitesi.ws www.stres112.com www.barsak.orgKimler hatta?
Toplam 9 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 9 Misafir Yok
Sitede bugüne kadar en çok 213 kişi Ptsi 31 Tem. - 4:15 tarihinde online oldu.
Risk durumu.
2 posters
HIV&AIDS :: forumlar :: soru cevap
1 sayfadaki 1 sayfası
Risk durumu.
Merhaba arkadaşlar. Birisiyle ilişkim oldu, öpüşme oldu ve korunmasız olarak oral seks, verici durumdaydım. Bu durum sonucunda riskim nedir. Öpüştğüm kişinin ağzında herhalde kan olsa tadını alırdım diye düşünüyorum. bir de üstü kapalı aft ım vardı yani açık bir yara değil ağzımda. şu anda penisimde bir hassasiyet hissediyorum, ilişkinin üzerinden 9 gün geçti, psikolojik olduğunu zannediyorum. ne yapmamı önerirsiniz.
joker06- Mesaj Sayısı : 4
Geri: Risk durumu.
bu sekilde hiv bulasi söz konusu degil endise etmen gerekmiyor. penisinde hassasiyet hissediyor olman oraya odaklanmandan kaynaklaniyor mutlaka. sayet ileriki surecelerde bu bölgede herhangi bir sikayetin olursa bir ürologa görunmen seni rahatlatacaktir ama hiv konusunda hic bir sekilde risk altinda degilsin
teşekkür ederim gökyüzü ama benim bu halim ne olacak bilmiyorum. hiv fobisinden dolayı 2 senelik ara vermiştim ilişki yaşamıyordum kendimi baskılıyordum. 23 yaşındayım. tabii ki zor oldu haliyle ve en son bu şekilde bir ilişki yaşadım şüpheli biriyle. kafamdan korkuları atmak zor oluyor ama ne yapacağımı bilmiyorum. şimdi yine test yaptırıp yine uzun bir süre ara veresim var. kendimi anlayamıyorum bazen.
gökyüzü bir de partnerim benim üzerime boşalmıştı ve spermin bir kısmı dudağıma gelmişti yalamadım gidip temizledim. bir sorun olur mu?
gökyüzü bir de partnerim benim üzerime boşalmıştı ve spermin bir kısmı dudağıma gelmişti yalamadım gidip temizledim. bir sorun olur mu?
kendini baskilaman korunmak icin iyi bir yöntem gibi görunuyor olsada cinsellikte her bireyin yasadigi yada yasamak istedigi bir davranis. bu nedenle korunmak adina daha makul vede mantikli tedbirler alinmasi gerekiyor. hiv ve hiv disinda hastaliklarin ne sekilde bulastigini hepimiz biliyoruz bu nedenle birliktelik yasadigimiz insanlar konusunda secici olmak vede korunmak zorundayiz. bahsettigin davranistan dolayi hiv ile enfekte olman mumkun degil. iki yillik bir tecrubeye sahipsin artik bu sekilde bulas olmayacagini seninde benim kadar iyi biliyor olman gerekiyor. endise etmen icin bir neden olmadigindan emin olabilirsin
gokyuzu demiş ki: kendini baskilaman korunmak icin iyi bir yöntem gibi görunuyor olsada cinsellikte her bireyin yasadigi yada yasamak istedigi bir davranis. bu nedenle korunmak adina daha makul vede mantikli tedbirler alinmasi gerekiyor. hiv ve hiv disinda hastaliklarin ne sekilde bulastigini hepimiz biliyoruz bu nedenle birliktelik yasadigimiz insanlar konusunda secici olmak vede korunmak zorundayiz. bahsettigin davranistan dolayi hiv ile enfekte olman mumkun degil. iki yillik bir tecrubeye sahipsin artik bu sekilde bulas olmayacagini seninde benim kadar iyi biliyor olman gerekiyor. endise etmen icin bir neden olmadigindan emin olabilirsin
sevgili gökyüzü bu bulaş konusunu kafamdan attım ama, bu penisimdeki hassasiyetn neden olduğunu anlamıyorum. son 2-3 gündür var. baş kısmında bir hassasiyet var. psikolojik mi anlamıyorum. herhangi bir yara lezyon veya tahriş durumu da yok. sadece canımı bu sıkıyor. özverili yardımlarından ötürü teşekkürler.
eger tahris yada alerji söz konus degilse bence artik penisine odaklanmaktan vazgecmelisin. daha yukarilara bakmalisin. zira psikolojik oldugunu dusunuyorum
Similar topics
» tükürükte kan bulunması durumu
» benim durumum,eğer çözersek bu durumu?
» toplumun önyargıları ve bilgisizliği ve başımdan geçen hıv durumu
» Sizce bir risk var mı?
» DUDAK dudağa öpüşme de risk
» benim durumum,eğer çözersek bu durumu?
» toplumun önyargıları ve bilgisizliği ve başımdan geçen hıv durumu
» Sizce bir risk var mı?
» DUDAK dudağa öpüşme de risk
HIV&AIDS :: forumlar :: soru cevap
1 sayfadaki 1 sayfası