En son konular
Giriş yap
YARARLI LINKLER
www.hpv.sitesi.ws www.stres112.com www.barsak.orgKimler hatta?
Toplam 1 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir Yok
Sitede bugüne kadar en çok 213 kişi Ptsi 31 Tem. - 4:15 tarihinde online oldu.
BENİM DURUMUM VAHİM
3 posters
HIV&AIDS :: forumlar :: soru cevap
1 sayfadaki 1 sayfası
BENİM DURUMUM VAHİM
MERHABA FIRAT ABİ BUGUN İLİŞKİMİN 50. GUNU VE BENDEKİ BELİRTİLER TAM GAZ DEVAM EDİYOR 1İSHAL
2YUTKUNAMAMA
3KIRMIZI KAŞINTILAR
4 TERLEME
5 DUDAK İÇİNDEKİ ELLE DOKUNDUGUNDA HİSSEDİLEN BEZELER
6 KOLLARDA MORUMSU LEKELER
7 AYAK ÜŞÜMELERİ
8 EKLEM VE BOĞAZ AĞRISI
9 KAHVERENGİ BENEKLER
ABİ İŞTE BELİRTİLER SENCE BUNLAR HİV BELİRTİLERİMİ? BEN 21.DE COMBİ NEG 42.GUN COMBİ NEGATİF OLMAMA RAĞMEN TATMİN OLAMIYORUM BİRDE BUGUN ALNIMDAKİ VE YÜZÜMDEKİ DERİ DÖKÜNTÜLERİNİ GÖRÜNCE TMM DEDİM OLAY BİTTİ DEDİM ABİ İNANIRMISIN STRES PEK YOK AMA BELİRTİLER DEVAM EDİYOR ÖZELLİKLE AYAĞIM ÜŞÜYOR allah RIZASI İÇİN YARDIM EDERSEN SEVİNİRİM İYİ AKŞAMLAR SAYGILAR
2YUTKUNAMAMA
3KIRMIZI KAŞINTILAR
4 TERLEME
5 DUDAK İÇİNDEKİ ELLE DOKUNDUGUNDA HİSSEDİLEN BEZELER
6 KOLLARDA MORUMSU LEKELER
7 AYAK ÜŞÜMELERİ
8 EKLEM VE BOĞAZ AĞRISI
9 KAHVERENGİ BENEKLER
ABİ İŞTE BELİRTİLER SENCE BUNLAR HİV BELİRTİLERİMİ? BEN 21.DE COMBİ NEG 42.GUN COMBİ NEGATİF OLMAMA RAĞMEN TATMİN OLAMIYORUM BİRDE BUGUN ALNIMDAKİ VE YÜZÜMDEKİ DERİ DÖKÜNTÜLERİNİ GÖRÜNCE TMM DEDİM OLAY BİTTİ DEDİM ABİ İNANIRMISIN STRES PEK YOK AMA BELİRTİLER DEVAM EDİYOR ÖZELLİKLE AYAĞIM ÜŞÜYOR allah RIZASI İÇİN YARDIM EDERSEN SEVİNİRİM İYİ AKŞAMLAR SAYGILAR
yalnız- TANIDIK
Geri: BENİM DURUMUM VAHİM
ABİ CEVABLAYABİLİRSEN MEMNUN OLURUM BU TESTLER Bİ ANLAM İFADE EDİYORMU? BİRDE BENDE KANSIZLIK VAR BU TEST SÜRECİNE ETKİ EDERMİ? verecek olmuş olduğun cevablar için teşekkürler
yalnız- TANIDIK
Bence sende aids yok ama frengi olabilirsin belirtilerin onada benziyor birde bence vdrl testi ol.Aids en zor geçen hastalıklardan biridir cinsel ilişkiyle.
cambriem- TANIDIK
sen eger hiv ile enfekte olmussan ve eli gunde butun bu belirtileri yasiyorsan hala niye oturuyorsun kalk helva yap yarin aids ten ölürsün
tama korkma sakaydi elli gunde hiv e bagli olarak böyle belirtileri yasaman mumkun degil ama cambriem guzel bir uyarida bulunmus sana frengi vede diger bakterilerin neden olabilecegi sorunlar olabilir bunlari bir enfeksiyon uzmanina danis ama abartma.. bu sorunlarin kaynagi hiv olamaz cunku bulundugn surec bu tur belirtiler vermen icin oldukca alakasiz bir dönem. kaldiki 21 gunde guzel bir negatifin var. ha unutmadan bende kansizlik var diyorsun ya eger sende gercekten kansizlik varsa kesinlikle 21 gunde sende cok yuksek duzeyde antijen tespit edilirdi.. bence hiv den dolayi endise etmene hic gerek yok. senin dudak icinde beze sandigin seyler bendede var bu dudagin normal yapisi. onlar beze degil. ayrica ishalin önune gecmelisin cunku ishal oldugumuzda tukettigimiz gidalardaki vitamin ve minarelleri yeterince emzileyemedigi icin bagirsaklarimiz vucuttabunlarin eksikligne bagli olarak cilt sorunlari eklem kas agrilari ortaya cikabilmektedir.
tama korkma sakaydi elli gunde hiv e bagli olarak böyle belirtileri yasaman mumkun degil ama cambriem guzel bir uyarida bulunmus sana frengi vede diger bakterilerin neden olabilecegi sorunlar olabilir bunlari bir enfeksiyon uzmanina danis ama abartma.. bu sorunlarin kaynagi hiv olamaz cunku bulundugn surec bu tur belirtiler vermen icin oldukca alakasiz bir dönem. kaldiki 21 gunde guzel bir negatifin var. ha unutmadan bende kansizlik var diyorsun ya eger sende gercekten kansizlik varsa kesinlikle 21 gunde sende cok yuksek duzeyde antijen tespit edilirdi.. bence hiv den dolayi endise etmene hic gerek yok. senin dudak icinde beze sandigin seyler bendede var bu dudagin normal yapisi. onlar beze degil. ayrica ishalin önune gecmelisin cunku ishal oldugumuzda tukettigimiz gidalardaki vitamin ve minarelleri yeterince emzileyemedigi icin bagirsaklarimiz vucuttabunlarin eksikligne bagli olarak cilt sorunlari eklem kas agrilari ortaya cikabilmektedir.
verdiğiniz cevab için teşekkürler fırat abi ilişkiden 26 gun sonra frengi hepatit c testini yaptırdım negatifiti kaşınmalar devam ediyor özellikle deri döküntülerinin sebebi ne öğrenebilirmiyim fırat abi işin ilginci kulaüklarımda kaşınıyor yüzüm kaşınıyor beliurtiler tam gaz devam ediyor.hayırlı sabahlar
yalnız- TANIDIK
birde fırat abi 6. hafta başında yanı 42, günde olduğum combine test güvenilir değilmi? sonuçta elisa gibi bir test buda saygılar
yalnız- TANIDIK
sen cok kasiniyorsun ya inan bunlar hiv ile falan ilgili degil. 21 gun negatif 42 gun negatif bunlar guzel sonuclar hani bana sorsan ben tecrubelerimden hareketle ileridede sonucun asla degismeyeceginden eminim.. kasitilarinla ilgi diyorum sakin uyuz olmayasin bende bir hastalik izlenimi uyandirmiyor psikolojik olabilecegini dusunuyorum.
Similar topics
» benim durumum,eğer çözersek bu durumu?
» risk durumum nedir?
» HIV ve Enjektör ilişkisi....
» çok uzun zaman oldu ama benim sucum değil...
» risk durumum nedir?
» HIV ve Enjektör ilişkisi....
» çok uzun zaman oldu ama benim sucum değil...
HIV&AIDS :: forumlar :: soru cevap
1 sayfadaki 1 sayfası