HIV&AIDS
Bu forum 1 Temmuz'dan itibaren faaliyetlerini Pozitifrehber.com adresi üzerinden sürdürecektir. Lütfen yeni üyeliklerinizi Pozitifrehber.com adresinden alınız.

Join the forum, it's quick and easy

HIV&AIDS
Bu forum 1 Temmuz'dan itibaren faaliyetlerini Pozitifrehber.com adresi üzerinden sürdürecektir. Lütfen yeni üyeliklerinizi Pozitifrehber.com adresinden alınız.
HIV&AIDS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» MERHABA ARKADASLAR
hiv duo ultra hakkında bir soru EmptyPerş. 12 Ara. - 18:58 tarafından gokyuzu

» HIV ve Enjektör ilişkisi....
hiv duo ultra hakkında bir soru EmptyCuma 21 Tem. - 11:08 tarafından joyuex

» Tüm forumlar aktif edildi
hiv duo ultra hakkında bir soru EmptyÇarş. 19 Nis. - 0:49 tarafından gokyuzu

» Tavsiyesine ihtiyacım var.
hiv duo ultra hakkında bir soru EmptySalı 30 Ağus. - 14:09 tarafından szr

» Uzun oldu ama fikirlerinizi bekliyorum
hiv duo ultra hakkında bir soru EmptyPtsi 1 Ağus. - 16:24 tarafından Darindost

hiv duo ultra hakkında bir soru EmptyPtsi 1 Ağus. - 16:24 tarafından Darindost

hiv duo ultra hakkında bir soru EmptyPtsi 1 Ağus. - 16:23 tarafından Darindost

» trichomonas
hiv duo ultra hakkında bir soru EmptyPaz 3 Tem. - 15:30 tarafından enesce

» hiv duo ultra hakkında bir soru
hiv duo ultra hakkında bir soru EmptyC.tesi 2 Tem. - 20:30 tarafından tolga34

Giriş yap

Şifremi unuttum

YARARLI LINKLER
www.hpv.sitesi.ws www.stres112.com www.barsak.org
Kimler hatta?
Toplam 3 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 3 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 213 kişi Ptsi 31 Tem. - 4:15 tarihinde online oldu.

hiv duo ultra hakkında bir soru

hiv duo ultra hakkında bir soru Empty hiv duo ultra hakkında bir soru

Mesaj  tolga34 C.tesi 2 Tem. - 20:19

iyi akşamlar arkadaşlar;

benim hastanedeki birinin kan bulaşmış bantına açık olabilecek bir yarayla iki üç saniye kadar temas şüphem oldu.

33.günde izmir uçkun lab'da hiv5 kitiyle hiv duo ultra testi oldum (vidas mı bilmiyorum ama internet sitesinde vidas yazıyor)

sonuç için turan uçkun beyi aradığımda bir şey çıkmadı bir daha test olmana da gerek yok dedi. ancak kafama şunlar takıldı:

1- kanımı alıp odaya geçtikten 1 dakika sonra yanıma geldi ama suratı asıldı biraz nerede okuyorsun yaşın kaç demeye başladı. sonra ev adresimi istedi (sorduğumda kredi kartı faturası için dedi) sorum şu bu 1 dakika içinde kanımda olumsuz bir şey tespit etmiş olamaz değil mi o yüzden böyle davranmış olabilir mi?
2- hiv duo ultra'da pozitif aldıysam 'farklı bir kandan' doğrulama testi yapılıyor mu? ve bana söylenmeme, aileme söylenme gibi bir durum olabilir mi? o yüzden mi ev adresini istedi acaba? çünkü turan uçkun bey bana 'ısrarla' bir daha test olma dedi ve ben test olurken aşırı panik olduğumu belli ettim biraz da küçük gösteriyorum. (17-18 filan halbuki 21 yaşındayım)

tabi haklı olarak tedavi görmen için söylemesi lazım diyeceksiniz ama bende eğer virüs varsa kan yoluyla aldım yani ilaçlarla baskılanması zor olur. cinsel ilişki ile alsaydım kronik bir hastalık olarak değerlendirebilir ve tedavi görmem için söylerdi belki ama kan ile alınca yaşam süresi çok kısalıyor. o yüzden hayatımı tasasız geçirmem için söylememiş olamaz değil mi?

sağlıklı düşünemiyor olabilirim ama en azından doğrulama testine çağırır mıydı böyle bir durumda onu söyleseniz yeterli, teşekkür ederim arkadaşlar

tolga34
YENİ
YENİ

hiv duo ultra hakkında bir soru Empty Geri: hiv duo ultra hakkında bir soru

Mesaj  tolga34 C.tesi 2 Tem. - 20:30

özür dilerim flood yapmış olacağım ama belirtiler yüzünden atamıyorum kafamdan bunu Sad

tolga34
YENİ
YENİ

- Similar topics