En son konular
Giriş yap
YARARLI LINKLER
www.hpv.sitesi.ws www.stres112.com www.barsak.orgKimler hatta?
Toplam 7 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 7 Misafir Yok
Sitede bugüne kadar en çok 213 kişi Ptsi 31 Tem. - 4:15 tarihinde online oldu.
trichomonas
2 posters
HIV&AIDS :: forumlar :: soru cevap
1 sayfadaki 1 sayfası
trichomonas
arkadaşlar trichomonas hominis nedir? bilgisi olan var mı? bu bakteriyi kapmışım. ne olduğu ve tedavisi hakkında bilgisi olan var mıdır? doktorun verdiği tedavi bir işe yaramıyor
zerkalo- Mesaj Sayısı : 3
Geri: trichomonas
zerkalo demiş ki:arkadaşlar trichomonas hominis nedir? bilgisi olan var mı? bu bakteriyi kapmışım. ne olduğu ve tedavisi hakkında bilgisi olan var mıdır? doktorun verdiği tedavi bir işe yaramıyor
metronidazol ve ornidazol türevi antibiyotiklerle 5 veya 7 gunde tedavi edilir kadınlarda vajinal bir parazit tir erkeklerde ise akıntı şikayetlerine sebep olabilir tedavi sürecinde cinsel ilişki den uzak dur veya kondom kullan eger partnerinle devamli berabersen iki tarafinda tedavisi olmasi gerekir.
enesce- DANIŞMAN
enesce demiş ki:zerkalo demiş ki:arkadaşlar trichomonas hominis nedir? bilgisi olan var mı? bu bakteriyi kapmışım. ne olduğu ve tedavisi hakkında bilgisi olan var mıdır? doktorun verdiği tedavi bir işe yaramıyor
metronidazol ve ornidazol türevi antibiyotiklerle 5 veya 7 gunde tedavi edilir kadınlarda vajinal bir parazit tir erkeklerde ise akıntı şikayetlerine sebep olabilir tedavi sürecinde cinsel ilişki den uzak dur veya kondom kullan eger partnerinle devamli berabersen iki tarafinda tedavisi olmasi gerekir.
doktorum bana monodoks diye bi ilaç verdi ama işe yaramıyor. kondom bu hastalığı engellemiyor olabilir çünkü ben kondomla kaptım. ilacı değiştirmem mi gerekiyor yani?
zerkalo- Mesaj Sayısı : 3
zerkalo demiş ki:enesce demiş ki:zerkalo demiş ki:arkadaşlar trichomonas hominis nedir? bilgisi olan var mı? bu bakteriyi kapmışım. ne olduğu ve tedavisi hakkında bilgisi olan var mıdır? doktorun verdiği tedavi bir işe yaramıyor
doktorum bana monodoks diye bi ilaç verdi ama işe yaramıyor. kondom bu hastalığı engellemiyor olabilir çünkü ben kondomla kaptım. ilacı değiştirmem mi gerekiyor yani?
bizler doktor veya hekim deiliz doktoruna danışman lazım sana en doğru yolu doktorun gösterecektir
enesce- DANIŞMAN
HIV&AIDS :: forumlar :: soru cevap
1 sayfadaki 1 sayfası