En son konular
Giriş yap
YARARLI LINKLER
www.hpv.sitesi.ws www.stres112.com www.barsak.orgKimler hatta?
Toplam 2 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 2 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 213 kişi Ptsi 31 Tem. - 4:15 tarihinde online oldu.
oral sexde risk
4 posters
HIV&AIDS :: forumlar :: soru cevap
1 sayfadaki 1 sayfası
oral sexde risk
merhaba oral ilişkide alıcı durumundaydım ancak ilişki sırasında çok dikkatli davrandım neredeyse karşıdaki kişinin sıvısıyla temas etmedim diyebilirim belki farketmeden çok az temas etmişimdir ve boşalma falan olmadı bu durumda karşımdaki kişi pozitif ise riskim ne kadar öpüşmeyi falan söylemiyorum o şekilde bulaş olmuyo bildiğim kadarıyla?
hipotez- TANIDIK
Geri: oral sexde risk
gökyüzü daha iyi bilir bence bulaşmıyordur.
baha- TANIDIK
Alıcı konumdayken risk düşük olmakla beraber vardır. Oral sexin dikkatlisi nasıl oluyor onuda anlamadım. Kondom kullanmadan yapıldıysa risk vardır. Ama çok çok düşüktür risk.
Kimi uzmanlar bu durumda testi öneriyor kimileri önermiyor. Gökyüzünün görüşünü bekle bence.
Kimi uzmanlar bu durumda testi öneriyor kimileri önermiyor. Gökyüzünün görüşünü bekle bence.
dream55- TANIDIK
oral sex te risk kisinin agiz sagligi ile dogrudan alakalidir. agiz icerisinde herhangi bir yara yada benzeri lezyon söz konusu olmadigi surece bulas imkansiz diyebilecegimiz oranda guctur. bunun en buyuk nedenlerinden biride agiz icerisindeki tükürügün genital salgilari hizla sulandirip virus yogunlugunu azaltiyor olmasidir. ayrica tukurukte bulunan bazi bakterilerin virusü izole ettigide kanitlanmistir.
ayrica test sonuclarinizin negatif olmasina ragmen endise duyuyor olmaniz gercekten uzucu. olasi bir bulas söz konusu olsa idi zaten bu testlerde ortaya cikardi. bosuna endise ediyorsunuz
ayrica test sonuclarinizin negatif olmasina ragmen endise duyuyor olmaniz gercekten uzucu. olasi bir bulas söz konusu olsa idi zaten bu testlerde ortaya cikardi. bosuna endise ediyorsunuz
oral birliktelikten yaklaşık 1 ay sonra ag ab testi yaptırdım 0,120 negatif sonuç ve ilişki yaşadığım kişi korunmalı ilişkiler yaşayan biriydi yani çok fazla riskim olduğunu düşünmüyorum boşalma falanda olmadı sonuçta, sizce başka test yaptırmama gerek varmı lenflerim şiş ama şişken yaptırdığım test negatif? hivle alakalı bi şişlik olsa negatif gelmezdi değilmi
hipotez- TANIDIK
hayatınıza geri dönüp başka işlerle ilgilenin bence.
dream55- TANIDIK
lenf bezleri çok canımı sıkıyo yoksa eskiden yaşadığım hayatımı çok özledim
hipotez- TANIDIK
lenf bezlerinin sis oldugunu senmi söyluyorsun yoksa bu bir dr un dusuncesimi. partnerinin ne derece korundugunu bizlerin yada senin bilmen benim kanaatimce imkansiz. ve bu tur davranislarda hiv bulasi imkansiz diyebilecegimiz duzeyde zor olsada bazi bakteriler icin bunu söylememiz mumkun degil. oldugun testleri göz önune alarak hiv ile uzaktan yakindan bir ilgin olmadigini kesinlikle kabul etmen gerekiyor. ama bu tur davranislarda kisinin enfekte olacagi tek hastalik etkeni hiv degil bunuda aklimizda bulundurmak zorundayiz.
doktor eliyle muayene etmeden lenf bezidir o hepimizde olur korkulacak bişey yok dedi ve bariz şişler
hipotez- TANIDIK
lenf bezi tabiki hepimizde var. kaldiki lenf bezlerinin sistigi durumlarda el ile muayane gerekirse ultrasyon ile ölculendirme ve hatta gerekli ise biopsi yapilmasi tip ta kuraldir ve ihmal edilmemesi gerekir. tabiki bunu lenf bezlerinin buyume oranlari ve kisinin yasadigi saglik sorunlari belirler. genelde ciddi bir sorun olmasada sikayetlerin altinda yatan yinede ihmal kabul etmeyen bir durumdur.
teşekkürler ancak bu ciddi durum benim açımdan hiv ile alakalı olamaz değilmi şişken yaptırdığım test negatif çünkü
hipotez- TANIDIK
Similar topics
» Oral Seks ile risk
» Oral sex ve hiv+
» risk faktörlerini inceleyelim.
» Oral ve kabus
» Sizce bir risk var mı?
» Oral sex ve hiv+
» risk faktörlerini inceleyelim.
» Oral ve kabus
» Sizce bir risk var mı?
HIV&AIDS :: forumlar :: soru cevap