HIV&AIDS
Bu forum 1 Temmuz'dan itibaren faaliyetlerini Pozitifrehber.com adresi üzerinden sürdürecektir. Lütfen yeni üyeliklerinizi Pozitifrehber.com adresinden alınız.

Join the forum, it's quick and easy

HIV&AIDS
Bu forum 1 Temmuz'dan itibaren faaliyetlerini Pozitifrehber.com adresi üzerinden sürdürecektir. Lütfen yeni üyeliklerinizi Pozitifrehber.com adresinden alınız.
HIV&AIDS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» MERHABA ARKADASLAR
106. gün eliza sonucu EmptyPerş. 12 Ara. - 18:58 tarafından gokyuzu

» HIV ve Enjektör ilişkisi....
106. gün eliza sonucu EmptyCuma 21 Tem. - 11:08 tarafından joyuex

» Tüm forumlar aktif edildi
106. gün eliza sonucu EmptyÇarş. 19 Nis. - 0:49 tarafından gokyuzu

» Tavsiyesine ihtiyacım var.
106. gün eliza sonucu EmptySalı 30 Ağus. - 14:09 tarafından szr

» Uzun oldu ama fikirlerinizi bekliyorum
106. gün eliza sonucu EmptyPtsi 1 Ağus. - 16:24 tarafından Darindost

106. gün eliza sonucu EmptyPtsi 1 Ağus. - 16:24 tarafından Darindost

106. gün eliza sonucu EmptyPtsi 1 Ağus. - 16:23 tarafından Darindost

» trichomonas
106. gün eliza sonucu EmptyPaz 3 Tem. - 15:30 tarafından enesce

» hiv duo ultra hakkında bir soru
106. gün eliza sonucu EmptyC.tesi 2 Tem. - 20:30 tarafından tolga34

Giriş yap

Şifremi unuttum

YARARLI LINKLER
www.hpv.sitesi.ws www.stres112.com www.barsak.org
Kimler hatta?
Toplam 3 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 3 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 213 kişi Ptsi 31 Tem. - 4:15 tarihinde online oldu.

106. gün eliza sonucu

5 posters

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

106. gün eliza sonucu Empty 106. gün eliza sonucu

Mesaj  mubish35 Perş. 13 Ocak - 10:18

sonuc 0.04 ten neg geldi arkadaslar,bir daha test yaptırayım mı,yoksa bu bende kesin yoktur deyip konuyu kapatayım mı?

mubish35
TANIDIK
TANIDIK

106. gün eliza sonucu Empty Geri: 106. gün eliza sonucu

Mesaj  mutlu Perş. 13 Ocak - 11:36

hadı gecmıs olsun dostum..Allah bir daha böyle bir dert vermesin inşallah.

mutlu
TANIDIK
TANIDIK

Mesaj  mubish35 Perş. 13 Ocak - 14:26

amin mutsuz(blaid) kardeşim amin de şimdi bide 6. ay muhabbeti gördüm.yusuf çekmeye başladım yeniden.bu yeterli mi acaba onu merak ettim.yani 106.gn testi yeterli mi?

mubish35
TANIDIK
TANIDIK

Mesaj  mutlu Perş. 13 Ocak - 14:27

bak ben onu cok sordum fırat abıye.bı kere daha sorarsam sanırım benı dovcek:D yeterlı dıo kardesım rahat ol

mutlu
TANIDIK
TANIDIK

Mesaj  mubish35 Perş. 13 Ocak - 14:32

ok kardeşim eyvallah.inşallah 4-5 sene sonra hastanelik olmam :/

mubish35
TANIDIK
TANIDIK

Mesaj  mutlu Perş. 13 Ocak - 14:36

kardes bak butun sıtelerı arastır. pencere donemı 2-4 hafta sora baslar 4-6 hafta surer dıo genelde. en gec ıhtımallerı dusun 10 hafta yapar. Ee eger enfekte olmussak pencere donemınde testımız poz cıkardı hadı dıyelım kı gec cıktı pencere donemınde sora poz cıkardı.pencere donemı de 10 hafta da bıtmıs oluo.Hadı bazı kısılıerde uzasın bu 2-3 hafta.90 dan sora degısmesı mantıken muhtemel degıl yanı ama kafamıza takılıo ıste arada.Benım 72 . gunde yaptırmamın tek mantıgı buydu.Artık pozlasmıssa pozlasmıstır dedım gıttım yaptırdım.Cok sukur neg geldı.

mutlu
TANIDIK
TANIDIK

Mesaj  mubish35 Perş. 13 Ocak - 14:39

haklısın kardeşim,bende esasen aynı şeyleri düşünüyorumda ağzımda beyaz nokta çıkıyo 2-3 günde bir.acaba diye insanın aklına geliyor.gerci benim 3. testim bu.daha onede beyaz nokta cıkıyodu ben üstüne test yaptırmıstım neg gelmişti.şimdide oylede,dediğim gibi şüphe.insanı mahvediyo...

mubish35
TANIDIK
TANIDIK

Mesaj  mutlu Perş. 13 Ocak - 14:41

ya kardes benım dılın halını hatırlamıomusun:D ben o dılle yasıorum her gun alıstım artık nabayım...senın test suren harıka bı surede olmus.Allah bıze de nasıp eder ınsallah.Hıc kafana takma gecmıs olsun kardesım

mutlu
TANIDIK
TANIDIK

Mesaj  mubish35 Perş. 13 Ocak - 14:45

tamadır kardeşim,vallahi konuştukça seninle rahatlıyorum.dilinide hatırlıyorum Smile Smile inşallah oda en kısa sürede geçer.allah herkese tez vakitte şifasını versin...

mubish35
TANIDIK
TANIDIK

Mesaj  utangac Perş. 13 Ocak - 15:05

geçmiş olsun ya darısı basımıza bidaha genelev mi tövbee bende bi test yaptırıp negatıf alsaydım rahatlıcam yaa ama korkuyorumm stresten vücudum çöktü

utangac
TANIDIK
TANIDIK

Mesaj  mubish35 Perş. 13 Ocak - 19:32

aynen kardeşim bende tövbe ettim,yemin olsun bir daha yapmam.

fırat abi sen ne diyosun?kesin yok mudur bende?bişey soyle lütfen.dilimde beyaz nokta cıkıyo,biri geiyo biri cıkıyo.dilimin sol arkasında ağrı var.ortasına kadar kırmızı kabarcıklar hasıl olmus.alakası var mıdır?gözünü seveyim bişey de??????

mubish35
TANIDIK
TANIDIK

Mesaj  gokyuzu Perş. 13 Ocak - 20:43

dil uzerindeki papillalar cogu insanda zamanla buyur ve kirmizi kabarciklar olusturur. bunun tam nedenini bende bilmiyorum ama bendede mevcut rahat olabilirsin. agiz hijyenine dikkat etmen gerekiyor dil arkasinda daima bakteriler mevcuttur bunlari yok etmek mumkun degildir. bazen denge bozulur ve bu bakteriler o bölgenin yapisinda degisik görunumlere sebep olur. yapman gereken dislerini duzenli fircalayip lifli gidalar tuketmek birde gunde bir yada iki bardak papatya cayini mumkun oldugunca agzinda oyalayarak icmek. agiz gargarasi kullaniyorsan buna ara ver birde dis macunu alirken dikkat et florid orani en dusuk olani tercih et.

turkiyede bir kac uzman disinda ne toplum nede yönetim hiv in hala ciddiyetinin farkinda degiller. ama avrupada bu konuda cok ciddi calismalar vede etkinlikler yapilmakta. altmis binden fazla hiv pozitif bireyin yasadigi almanyada aids kurumlari üc ay sonrasinda negatif olan kisiye bir daha test uygulamiyor. tum brosurlerinde tum danismanlik hizmetlerinde israrla uc ayin son oldugunu belirtiyorlar. bu durum hollanda isvicre fransa ve diger avrupa ulkelerindede farkli degil. avrupada bu konuda calismalar yuruten onca kurum onca uzman bu isi bilmiyorda turkiyede tum meslek hayati boyunca bir tek hiv pozitif vaka ile karsilasmamis dr lar biliyor diyorsaniz o zaman benim söyleyecek sözum yok.

ben bireysel olarak turkiyedeki dr larin avrupadaki dr lardan daha iyi oldugunu savunan biriyim ama bu hiv icin uzgunumki gecerli degil. cunku türk doktorlarinin cogu bu konuda gelismeleri takip etme ihtiyaci duymuyor ve hala egitim yillarinda ögrendikleriyle yetiniyorlar.

106 günde oldugun testin degismesi kesinlikle söz konusu degil. konuyu kapatmalisin artik
gokyuzu
gokyuzu
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ

http://hivaids.hateam.com

Mesaj  mubish35 Perş. 13 Ocak - 20:53

saol abi,kapatmaya calısacağım konuyu.sonucta 2,5 aydır korku içinde yasadım ve kapatmak kolay olmuyor.
yardımların için,sabırla tüm sorulara cevap verdiğin için cok teşekkür ederim.saygılarımla...

mubish35
TANIDIK
TANIDIK

Mesaj  mubish35 Perş. 13 Ocak - 20:56

ayrıca dediğin gibi mavi ağız suyundan kullanıyorum,şu cok bilindik markalardan olandan.dikkatimi çekti ne zaman onunla gargara yapsam 2-3 saat sonra bi beyaz nokta hasıl oluyo.dediğin gibi yapıp gargarayıda bırakıyorum Smile

mubish35
TANIDIK
TANIDIK

Mesaj  gokyuzu Perş. 13 Ocak - 21:12

gecmisteki mesajlari okumadigin belli oluyor Smile kötü bir ögrencisin. agiz gargarasina daha onceden ara vermen gerekiyordu. onun yerine tuzlu suyu dene bir sureligine.
gokyuzu
gokyuzu
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ

Mesaj  mubish35 Cuma 14 Ocak - 13:27

aslıda her konuya girmeye gayret ediyorum sitede ama gözümden kacmıs demekki. Smile

üstadım,bugun cildiye dok na gittim,ürtikerlerim ve aftım için muayene oldum.p.tesi gel sana idrar,dışkı,kan testleri yapcağız dedi.hayırlısı bakalım ne cıkacak.sonuclarımıda buradan paylaşıp fikirlerini almak isterim,saygılar.

birde mikrobiyolojideki elemanlardan birini gordum hastanede,bi yanına gittim.dedim bu antihiv testleri için bekleme süresi ne kadar oluyo.o bazen cıkmıyo testlerde,6 ay bi sene falan beklemek gerekiyo dedi..ona içimden bi ha...tir dedim. Smile la hem hastanede calısıyosun,laborantsın hemde konuya hakim değilsin ne konusuyosun dimi ama.bide bana bişey yoktur sende,kacak et mi kestin diye espri yapiyo dal..ma Smile

mubish35
TANIDIK
TANIDIK

Mesaj  mubish35 Cuma 14 Ocak - 13:30

zaten enfekte olunsaydı,bu cocuk oyuncağı değil,vücut otonom olarak antikor üretirdi.koskoca 106 gün geçmiş ona antikor üretmezse baska hastalıklarada üretemez mantıken(grip,nezle,vs)bu durumdada yaşamak pek mümkün olmazdı Smile

mubish35
TANIDIK
TANIDIK

Mesaj  gokyuzu Cuma 14 Ocak - 23:06

dr un isini biliyor vede dogru yerdesin. aslinda basvurdugunuz tum dr larin sikayetlere bagli olarak kan idrar ve gaita testleri uygulamasi gerekiyor. özellikle idrar ve gaita testlerinde herhangi bir bakterinin ureyip uremedigi kontrol edilip sayet varsa sonrasinda duyarliligina bagli olarak antibiotik tedavisi yapilmasi gerekiyor. aslinda riskli davranista bulunan kisiler dr a basvurduklarinda herhangi bir bakteri tespit edilmese bile hastanin sikayetlerinin yabana atilmayip koruyucu bir tedavi uygulanmasi son dönemde otoritelerin savundugu vede önerdigi bir davranistir. sonuclarini alinca paylasirsin.
gokyuzu
gokyuzu
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ

Mesaj  mubish35 Paz 16 Ocak - 13:38

yaa ben 2 gündür gribim,p.tesi kan idrar dıskı vercem bu onları etkiler mi acaba?
olacağım testler bio elz hem idr hor sed klt

mubish35
TANIDIK
TANIDIK

Mesaj  gokyuzu Paz 16 Ocak - 13:48

etkilemez rahat ol verecegin örnekler kültür testlerine tabi tutulacaktir. kültür testlerinde alinan örnek uygun ortamda bir kac gun tutularak bakterilerin uremesi saglanir. varsa ürer ve tani konur. grip bu testlere etki etmez
gokyuzu
gokyuzu
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ

Mesaj  mubish35 Paz 16 Ocak - 14:38

eyvallah,saolasın Smile

mubish35
TANIDIK
TANIDIK

Mesaj  mubish35 Ptsi 17 Ocak - 15:11

üstadım,test sonuclarım geldi.ama doktor eliza yaptırmıs antihiv yaptırmamıs,raporda antihiv yoktu.cildiyeci kendisi,bende hivden bahsetmeyince yazmamıs anlasılan.velhasıl testlerimin nerdeyse hepsi normal değerlerde.hormon,sedim,biyokimya,hemogram,dıskı ve idrardı testlerim.keske hiv testide yaptıraymış iyiymiş ama sağlık olsun.zaten bundan sonra değişme ihtimalide yok.
alerjim varmıs,sıkıntıda artar dedi dok.aftlarda sıkıntıda artarmıs.tek seferlik bi iğne verdi.4 tanede ilac yazdı 3 üürtikere biri afta.şimdilik boyle.ama hiv hususunu kapattım.birdaha ne belirti ararım ne baska bişey.sevgilerimle değerli adminim,hoşçakal....

mubish35
TANIDIK
TANIDIK

Mesaj  gokyuzu Ptsi 17 Ocak - 20:44

mubish yemege gidiyorum. geldigimde ilk isim seni forumdan atmak. eliza yaptirmis anti hiv yaptirmamis. yaziklar olsun hala anti hiv testlerinin eliza yöntemi ile yapildigini bilmiyorsunuz.
gokyuzu
gokyuzu
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ

Mesaj  yksl Ptsi 17 Ocak - 21:22

ya babacım niye hemen sildin beni,dur bi bekle.demin tam sana cewap yazdım silmişsin beni.velhasıl gece 1 gibi fotosunu cekip koyacam buraya ondan sonra bu nickimide sil.ben sana yalan soylemedim.eğer hesabımı silmeseydin sana etraflıca yazmıstım ama sunu bil sadece yalan değil.eliza nın altında hiv harıc 3 tane yazıyo. anti-hbs anti-hcv hbsag...

yksl

Mesaj  yksl Ptsi 17 Ocak - 21:28

saat tam birde bu sitedeki online chatte belkicem seni fırat abi.

yksl

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

- Similar topics