En son konular
Giriş yap
YARARLI LINKLER
www.hpv.sitesi.ws www.stres112.com www.barsak.orgKimler hatta?
Toplam 3 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 3 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 213 kişi Ptsi 31 Tem. - 4:15 tarihinde online oldu.
BAYRAM MESAJI
4 posters
HIV&AIDS :: forumlar :: soru cevap
1 sayfadaki 1 sayfası
BAYRAM MESAJI
bugun bayram erken kalkin cocuklar diye basliyordu sarkilar.. en cocuk yuregimle sabahin ilk isiklariyla dusuyordum hayata. gunler öncesinde baslayan bitmek tukenmek bilmeyen hazirliklar nihayet son buluyor herkes sabahi bekler oluyordu............ hani sorsaniz herkes kadar özluyorum cocuk bayramlarimi. cocuk bayramlari diyorum cunku yeryuzuyle birlikte bizlerde cok degistik..
bugun bayram dört saat sonra yine ayni mekanik sesle uyanip yollara dusecegim yine bana ait olmayan bir cografyada yasamak icin zorunluluklarimi yerine getirecek calisacagim. sonrasinda yine annemin kardeslerimin ve beni var eden herseyden uzakta, ulasabildigim yada karsilasabildigim bir kac dost sarilmasiyla gun tukenecek.. bunlari bir arabesk buhran olarak yazmiyorum.. sadece icinde bulundugunuz telas ile ihmal ettiklerinizi hatirlayip yeniden mutlu olmaniza sebep olur diye karaliyorum. daima sevdiklerimle bir arada olmaya hayatlarinda bir yer haketmeye calistim ama bugun elimde guzel hatiralar vede özlemler var sadece.
yani anlayacaginiz dostlar ben bir bayrami yine özlemlerle yasayacagim yine uzaktan sevinclere katilacagim ama sizler cok yakinsiniz o sevinclere o cocuk bayramlara. simdi dusunuyorumda belki ilerlemis yasima inat ilk uyanisla uzanabilseydim annemin babamin ellerine ilk öpebilmek telasiyla yarissaydim kardeslerimle belkide yine o cocuk bayramlarin sevinci büyüyecekti icimde..
hepinize huzun ve endiseden uzak mutlu bayramlar mutlu yarinlar diliyorum..
bugun bayram dört saat sonra yine ayni mekanik sesle uyanip yollara dusecegim yine bana ait olmayan bir cografyada yasamak icin zorunluluklarimi yerine getirecek calisacagim. sonrasinda yine annemin kardeslerimin ve beni var eden herseyden uzakta, ulasabildigim yada karsilasabildigim bir kac dost sarilmasiyla gun tukenecek.. bunlari bir arabesk buhran olarak yazmiyorum.. sadece icinde bulundugunuz telas ile ihmal ettiklerinizi hatirlayip yeniden mutlu olmaniza sebep olur diye karaliyorum. daima sevdiklerimle bir arada olmaya hayatlarinda bir yer haketmeye calistim ama bugun elimde guzel hatiralar vede özlemler var sadece.
yani anlayacaginiz dostlar ben bir bayrami yine özlemlerle yasayacagim yine uzaktan sevinclere katilacagim ama sizler cok yakinsiniz o sevinclere o cocuk bayramlara. simdi dusunuyorumda belki ilerlemis yasima inat ilk uyanisla uzanabilseydim annemin babamin ellerine ilk öpebilmek telasiyla yarissaydim kardeslerimle belkide yine o cocuk bayramlarin sevinci büyüyecekti icimde..
hepinize huzun ve endiseden uzak mutlu bayramlar mutlu yarinlar diliyorum..
slm abi
ABİ SENİNDE MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMIN KUTLAR SAGLIK SIHAT ESENLİKLER DİLERİM.
mustafa adalı- TANIDIK
bayramımız mübarek olsun
Fırat bey öncelikle sizin daha sonra bütün üye arkadaşların ayrıca bütün islam aleminin bayramını kutlarım.
Yüce Allah bu bayramın hayırlara vesile olmasını nasip eylesin.Amin...
Yüce Allah bu bayramın hayırlara vesile olmasını nasip eylesin.Amin...
ekoded- YENİ
Geri: BAYRAM MESAJI
sağlıklı ve hayırlı bayramlar herkese
cem- TANIDIK
HIV&AIDS :: forumlar :: soru cevap
1 sayfadaki 1 sayfası