En son konular
» enjektör 2. kez kullanıldımı acaba
Perş. 10 Mayıs - 16:42 tarafından kereme

» 27. gün combi
Çarş. 9 Mayıs - 16:29 tarafından burak_

» Yüzleşmek istiyorum kendimle
Çarş. 9 Mayıs - 4:09 tarafından dream55

» Peniste kabarcıklar
Çarş. 9 Mayıs - 4:07 tarafından dream55

» Endişe. Endişe. Endişe
Perş. 3 Mayıs - 15:54 tarafından dream55

» Test kiti hakkinda...yarida kesilebilir mi?
Çarş. 2 Mayıs - 20:55 tarafından dream55

» Yarım eden yok mü
Çarş. 2 Mayıs - 7:35 tarafından Be

» Mide bulantisi, nefes darligi , dis etlerinde fizyolojik degisim...
Ptsi 26 Mart - 12:36 tarafından zorcokzor

» bel soguklugu ve hiv
Perş. 22 Mart - 23:41 tarafından dream55

Giriş yap

Şifremi unuttum

YARARLI LINKLER
www.dralihatay.com www.hpv.sitesi.ws www.stres112.com www.barsak.org
Kimler hatta?
Toplam 1 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

[ Bütün listeye bak ]

Sitede bugüne kadar en çok 11 kişi Paz 28 Kas. - 21:51 tarihinde online oldu.
En iyi yollayıcılar
gokyuzu (794)

boss09 (98)

baha (87)

yalnız (74)

dream55 (71)

umut (69)

mutlu (64)

mustafa adalı (50)

Ertugrul (45)

mubish35 (41)

MERHABA KARADENIZLI

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

MERHABA KARADENIZLI

Mesaj  gokyuzu Bir Salı 9 Ağus. - 22:52

sana hos geldinmi demeliyim yada keske hic gelmeseydinmi demeliydim bilmiyorum ama ortada bir tecrube ve konusulmasi gereken konular var bu nedenle elimizden geldigince seni anlayip yardimci olmaya calismak isteyecegimizden emin olabilirsin... bu basligi sana ayiriyoruz bundan sonra sorularini burdan yöneltirsen bizler acisindan hem takibi kolay olacak hemde verecegimiz yanitlar daha saglikli olacaktir..

senin bahsettigin ibareler testin referans degerlerini temsil eder. 1 den öncesi ve 1 den sonrasi. orda anlatilan bire kadar olan sonuclar negatif birden sonra olan sonuclarin ise pozitif olacagidir.

76 gunde oldugun test cok yuksek oranda dogrudur bu saatten degisecegini dusunmuyorum... günümüzde uygulanan hiv testleri 6 hafta sonrasinda kesin taniyi koyabilme kabiliyetine sahip olsada istisnai durumlarda bu sure alti haftadan uzun surebilmektedir. bu nedenle uzmanlar vede bu konuda faaliyet yuruten kurumlar 12 hafta sonrasinda testin tekrarini önermektedirler.. forumlara muptela olmaksizin nette bu konuyu arastirmadan 90 gun sonrasinda son bir test olup konuyu kapaman gerektigini dusunuyorum..

bu tur ortamlarda olmak bile kisinin psikolojisini olumsuz etkileyebilmektedir. bu nedenle okudugun konularda secici olmani kaynagi ve guvenirligi belli olmayan yazilari okumamanida ayrica öneriyorum. saglik ve esenlik dileklerimle. firat

gokyuzu
Admin

Kullanıcı profilini gör http://hivaids.yetkin-forum.com

Geri: MERHABA KARADENIZLI

Mesaj  karadenizli Bir Çarş. 10 Ağus. - 11:36

çok teşekkür ederim,sağolun.Ama dün testi olduğum doktor şüpheli ilişkiden 120 gün sonra gel dedi.Ama 90 gün sonrasında test sonucu kesin olur yani 120 gün sonra gitmeme gerek kalmaz değil mi?

karadenizli

Kullanıcı profilini gör

Mesaj  Ertugrul Bir Çarş. 10 Ağus. - 18:31

Elbette Karadenizli.
6. Ay Gel Diyen Doktor Cok Duymustum Ama 4. ay Son Diyeni ilk Kez Duyuyorum. Hiv konusunda Fazla vak'a Gelmedigi İçin kendilerini Bu konuda Geliştirme Gereği Duymayan Bazı Doktorlar Maalesef Eski Zamanlarda Kalan Bilgilerine İstinaden 3. Aydan DAha Uzun Süre Verebiliyorlar.
Belki Sacma Gelecek Bu Cümle Ama Gel Sen Doktoru Değil Bizi Dinle. 90 Son..
Hepatit B-C içinse Kulucka Süresi 180 Gundur.. Bu Süreci Bende Bekliyorum. İnŞAllah İkimizde Sağlıklı Cıkarız.Ama 90. Gün SAdece Hiv Testini Degil B Ve C Testlerinide İste Doktorundan.
90. gün Alacagın B Ve C Negatifleride İllaki Bi Anlam İfade Eder Diye Düşünüyorum.
VesseLm

Ertugrul
MÜPTELA
MÜPTELA

Kullanıcı profilini gör

Mesaj  karadenizli Bir Çarş. 10 Ağus. - 22:37

teşekkürler,benim bu 76. Günde yaptırdıgım anti hiv testi hiv virüsünü daha önceki senelerde kapmıssam onu da kapsar mı?

karadenizli

Kullanıcı profilini gör

Mesaj  gokyuzu Bir Çarş. 10 Ağus. - 23:02

bugune dek olan tum iliskilerini kapsar tabiki.. dun yada bir ay once bir iliski yasamissan onu kapsamaz Smile ana sayfanin altinda chat box var oraya giris yapabilirsin

gokyuzu
Admin

Mesaj  karadenizli Bir C.tesi 13 Ağus. - 15:38

bana 120. gün gel diyen doktor biraz fırça attı.işte niye korunmasız yapıyosun falan diye haklıydı.Bende aynı hastaneden 90. gün için randevu aldım fakat aynı doktora denk geldi.Acaba bu testi başka bir poliklinik te yaptırabilir miyim? 21 mayıs ta olmuştu bu şüpheli olay ben 19 ağustosta doktora gitmeyi düşünüyorum.Uygun mudur?

karadenizli

Kullanıcı profilini gör

Mesaj  Ertugrul Bir C.tesi 13 Ağus. - 16:58

Mrb Karadenizli..
Doktorun Fırca Atmasını İnsani Yönden Haklı , Meslegi Yönündense haksız Görüyorum.. Ama Atmıs Bi Kere Yapacak Bi Şey Yok Smile
19 Agustos Senin 90. Günün. Üşenmeden Saydım Kardeşim Smile 19 Agustos Ve Sonraki Tarihlerde Hiv Testi Yapan İstedigin Herhangi Bi Sağlık Kuruluşunda test Olabilirsin.
Vesslm

Ertugrul
MÜPTELA
MÜPTELA

Kullanıcı profilini gör

Mesaj  gokyuzu Bir C.tesi 13 Ağus. - 21:44

hangi sehirde oldugun konusunda fikrim yok ama bazi buyuk sehirlerde aids danismanlik hizmeti ile birlikte ucretsiz test uygulamalari yapan merkezler var. bu merkezleri hiv kutuphane kisminda bulabilirsin. ama onlara ulasma sansin yoksa diledigin yerde test olabilirsin tabiki..

gokyuzu
Admin

Mesaj  karadenizli Bir Çarş. 17 Ağus. - 15:18

Artık 90. güne yaklaştıkça stres artıyor.Sizce 78. gün aldığım negatif beni rahatlatmalı mı? Ona güvenmek istiyorum ama,çok korkuyorum yine de..

karadenizli

Kullanıcı profilini gör

Mesaj  gokyuzu Bir Çarş. 17 Ağus. - 21:34

bence en son korkmasi gereken insanlardan birisin. bazi arkadaslarimiz cok daha onceki sureclerde test oldular bazilari ise hic olmadan direkt tek test ile doksanda noktayi koydular yada koymaya calistilar. hic test olmadan 90 da teste giden insanin korkularini hakli bulabiliriz ama senin 78 de testin var ve bu sonucun degismesi cok zor.. bence cok rahat ve emin olarak git testini ol. yasadigin stresin ne kadar anlamsiz oldugunu kendine haksizlik ettigini anlayacaksin Smile

gokyuzu
Admin

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics